وارد کننده شیر سوزنی تمام استیل CF8


شیر فلکه سوزنی فولادی کلاس 800 دنده استیل بسیار جمع و جور، محکم و ایده آل برای

برنامه های فشار بالا و همچنین در درجه حرارت بالا طراحی شده است. دیسکی که به یک

ساقه متصل است، جهت تنظیم جریان و یا روشن / خاموش کردن است.

این سوپاپها خارج از پیچ و نوع یوغ مانند آن (OS & Y) جهت افزایش ساقه و چرخ دستی

است. این سوپاپ ها باید از نوع کلاهی و یا سیم کشی جوش داده شده باشد و جنس آن از

فلز برنج استاندارد باشد

ویژگی ها:

مهر و موم مناسب بسته بندی جهت اطمینان از عدم نشت بدنه.



پیچ جداگانه و یوغ نگهداری.



واشر حلقه فلزی یا واشر مارپیچ زاویه دار که می تواند برای اطمینان از مهر و موم شدن دیسک به بدنه استفاده شود. این محصول عملکردی با قابلیت اطمینان و ایمنی بسیار بالایی را ارائه می دهد. کاربرد این شیرها به ویژه در صنایع فشار و درجه حرارت بالا در پردازش بخار، نفت و گاز، صنایع برق، صنایع شیمیایی و پتروشیمی، مناسب هستند و استفاده میشوند.



مبانی شیرآلات سوزنی (Globe valves)



شیر سوزنی نه تنها برای قطع و وصل جریان بلکه برای تنظیم جریان عبوری از شیر نیز قابل استفاده می باشد. نام این شیرآلات نیز، از طراحی دیسک و نشیمنگاه آن ها ناشی شده است. در این شیرالات دیسکی مخروطی شکل توسط ساقه شیر حرکت می کند و بر روی نشیمنگاه می نشیند و مانع عبور جریان می شود.



شیرهای سوزنی مقاومت بیشتری در برابر جریان سیال نشان می دهند و حتی در صورت باز بودن کامل شیر، افت فشار زیادی دارند. فقط در هنگام بستن این شیر باید دقت شود از سفت کردن بیش از حد دستگیره آن جلوگیری شود زیرا به نشیمنگاه فشار وارد می کند و باعث آسیب و خراب شدن آب بندی شیر می شود.



و شیرآلات سوزنی



. هنگامی که شیر سوزنی باز و بسته می شود، دستگیره آن می چرخد و به همراه ساقه شیر بالا و پایین می رود. در حالی که در شیرفلکه کشویی اینگونه نیست؛ در شیر کشویی، وقتی ساقه شیر بالا می رود، موقعیت دستگیره تغییر نمی کند.



2. شیرفلکه کشویی تنها دو حالت کاملا باز یا کاملا بسته دارد و باز و بسته شدن این شیر آهسته است ولی شیر سوزنی زودتر باز و بسته می شود و این کاربرد مهمی می باشد.



3. شیرفلکه کشویی را می توان از هر جهت نصب کرد و جریان امکان ورود از هر دو طرف آن را دارد، در صورتی که شیر سوزنی باید مطابق با فلش روی بدنه شیر نصب شود و امکان ورود جریان از هر دوسمت آن وجود ندارد. معمولا جریان در شیر سوزنی از بالا وارد و از پایین خارج می شود.



4. مجرای عبور جریان در شیرآلات سوزنی در یک امتداد نیست و این به وضوح از بیرون شیر قابل مشاهده است؛ در حالی که، ورودی و خروجی جریان در شیرفلکه کشویی در یک امتداد قرار دارد.



5. افت فشار جریان در شیر سوزنی در حالت کاملا باز حدودا 5/5 برابر بیشتر از شیرفلکه کشویی می باشد.



6. در یک سایز مشخص معمولا شیرهای سوزنی گرانتر از شیرفلکه کشویی می باشند.



7. شیرفلکه های کشویی به دلیل طراحی که دارند معمولا برای سیستم هایی که با بخار سر و کار دارند مناسب نمی باشند، ولی از شیرهای سوزنی برای کنترل جریان بخار نیز می توان استفاده نمود.



8. بیشترین مورد استفاده از شیرفلکه های کشویی سیستم های لوله کشی آب می باشد. این شیرآلات در خطوطی که نیاز به قطع و وصل جریان بدون ایجاد سر و صدا می باشد استفاده می شود. از طرف دیگر، شیرآلات سوزنی در سیستم های احتراقی بیشتر مورد استفاده می باشند تا بتوان سوخت را به اندازه دلخواه در خطوط عبور داد.



مشخصات شیر سوزنی



شیرهای سوزنی ، که بعضاً به عنوان شیرهای پیستونی نیز گفته می شوند ، شیرهای تنظیم کننده هستند و مهندسان را قادر می سازند تا به طور دقیق کنترل و تنظیم جریان و فشار آب را انجام دهند.



شیرهای سوزنی برای ایجاد تنظیمات نسبتاً خوب در مقدار جریان سیال استفاده می شوند. ویژگی متمایز شیر سوزنی ، نقطه بلند و باریک سوزن مانند در انتهای میله شیر است. این سوزن به عنوان دیسک عمل می کند. قسمت طولانی تر سوزن از سوراخ پایه دهانه کوچکتر است و قبل پایه از زیر دهانه عبور می کند. این چیدمان امکان افزایش یا کاهش تدریجی در اندازه بازشدن شیر را دارد. شیر های سوزنی اغلب به عنوان اجزای دیگر در شیر های پیچیده تر مورد استفاده قرار می گیرند. به عنوان مثال ، آنها در بعضی از انواع شیرهای کاهش دهنده استفاده می شوند. شیر های سوزنی معمولاً از مواد مقاوم و بادوام مانند مس یا فولاد ساخته می شوند. با این وجود ، شیر هایی که از پلاستیک و برنج ساخته شده اند ، بسته به نیاز خاص شیر ، بعضی اوقات استفاده می شوند.





کاربردهای شیرآلات سوزنی



اکثر پمپ های فشار ثابت دارای دریچه های سوزنی هستند تا اثرات نوسانات فشار تخلیه پمپ را به حداقل برسانند. شیر های سوزنی همچنین در برخی از اجزای سیستم های کنترل احتراق خودکار که در آن تنظیم دقیق جریان لازم است استفاده می شود.



دریچه های سوزنی در بسیاری از سیستم ها و کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند ، که اغلب در کاربراکتورها مشاهده می شوند. آنها همچنین می توانند در برخی از گرم کن های آبی موجود باشند که برای تنظیم فشار در داخل دستگاه مورد استفاده قرار می گیرند. این شیر همچنین می تواند اطمینان حاصل کند که دستگاه با حداکثر راندمان کار می کند ، بدون اینکه از آب اضافی استفاده شود. در مقیاس بزرگتر، از شیرهای سوزنی می توان برای تنظیم تحویل محصول و رفع فشار بر سیستمهایی که برای توزیع مواد مربوطه استفاده می شود ، بهره گرفت. شیر های سوزنی گاهی اوقات در سیستم های خلاء نیز مورد استفاده قرار می گیرند ، تا یک عرضه کنترل شده و در عین حال ثابت گاز را فراهم کند. شیر اجازه می دهد تا قبل از خاموش شدن ، عرضه گاز به میزان قابل توجهی کاهش یابد. این می تواند تنش و کرنش را در ماشین آلات و اجزای داخلی به حداقل برساند.



شیرهای سوزنی را می توان در بسیاری از برنامه های مختلف با نیاز به تنظیم جریان یا فشار مورد استفاده قرار داد. این شیرها در تصفیه و توزیع آب ، سدها ، مخازن ، نیروگاه ها و ... استفاده می شوند. شیرهای سوزنی در صنعت برای موارد زیر استفاده می شوند:





کنترل جریان



تنظیم فشار



ابتدای پمپ



بای پس توربین



تخلیه



ورودی های مخزن



تنظیم هوا



طراحی بدنه شیرهای سوزنی



یکی از انواع طراحی بدنه برای شیر سوزنی ، بدنه میله ای است. بدنه میله ای نوع معمول هستند و یک چرخش توپ در میله چرخش لازم برای جایگری را بدون آسیب فراهم می کند.



شیر های سوزنی اغلب به عنوان شیرهای اندازه گیری استفاده می شوند. شیرهای اندازه گیری برای کنترل دقیق جریان استفاده می شوند. دیسک نازک یا دهانه ویژگی های جریان خطی را امکان پذیر می کند. بنابراین می توان تعداد چرخش های دستی را مستقیماً با میزان جریان در ارتباط دانست. یک شیر اندازه گیری معمولی دارای یک میله با 40 رزوه در هر اینچ است.





چه موقع از شیرهای سوزنی استفاده کنیم؟



در مقایسه با شیرهای کنترل دیافراگم ، از شیرهای سوزنی می توان در اختلاف فشار بالاتر استفاده کرد. شیر های سوزنی را می توان به صورت دستی فعال کرد یا به صورت الکتریکی ، هیدرولیکی یا پنوماتیکی کنترل کرد. کلیه ابزارهای آنالوگ میدانی برای کنترل ورود جریان به شیر سوزنی مجهز هستند ، که در آن افزایش ناگهانی مایعات تحت فشار باعث آسیب دیدن وسایل می شود.



شیرهای سوزنی را می توان در مواقعی استفاده کرد که جریان باید به تدریج متوقف شود. همچنین در مواردی که تنظیمات دقیق جریان مورد نیاز است یا در جایی که نرخ جریان اندکی مانند نقاط نمونه در لوله کشی مورد نظر باشد ، استفاده می شود. شیرهای سوزنی را می توان به عنوان شیر های روشن / خاموش و دریچه گاز استفاده کرد. در انواع صنایع برای کنترل و اندازه گیری سیالات مانند بخار ، هوا ، گاز ، روغن ، آب یا سایر مایعات غیر ویسکوز مورد استفاده قرار می گیرد.





مزایای استفاده از شیرهای سوزنی



شیر سوزنی نوعی شیر است که می تواند برای تنظیم جریان یک ماده ، معمولاً به صورت گاز یا آب از طریق دستگاه یا سیستم مورد استفاده قرار گیرد. ویژگی منحصر به فرد شیر ، گنجاندن یک پیستون کوچک ، با شکلی شبیه به یک سوزن است. این پیستون دارای یک دسته کوچک است تا چرخش آسان و دقیق شیر را انجام دهد. هنگامی که کاملاً چسبیده باشد ، انتهای دراز شیر دقیقاً در مقابل دهانه قرار می گیرد. اما در صورت چرخش شیر ، فضای بین سوزن و دهانه باز می شود و این امکان وجود دارد که مقدار کمی ماده از آن عبور کند.



یکی از ویژگی های طراحی اکثر شیر های سوزنی این است که تعداد قابل توجهی چرخش لازم است تا حتی مقدار کمی از فضای باز ایجاد شود. این کار امکان کنترل تدریجی و دقیق مقدار مایع / گازی را که می تواند از دریچه عبور کند ، فراهم می کند. علاوه بر این ، می تواند از صدمه دیدن به دستگاههایی که در اثر انفجار ناگهانی مایع / گاز تحت تأثیر قرار می گیرند ، جلوگیری کند و به طور کلی امکان کنترل و تنظیم بهتر را فراهم می آورد. برخی از انواع شیرهای سوزنی به یک سیستم خودکار وصل شده و نیازی به تنظیم دستی ندارند. این شیرها یا با تایمر کار می کنند و یا به داده های خارجی پاسخ می دهد تا بسته و باز کردن دریچه به صورت مناسب تنظیم شود. این موارد را می توان در بسیاری از انواع موتورها و لوله کشی های گازی مشاهده کرد. این امر باعث می شود که عملکرد شیر برای ماده و سیستمی که برای آن لازم است بهینه باشد و آسیب ناشی از کار نادرست شیر را کاهش می دهد



معایب استفاده از شیرهای سوزنی



یکی از موانع استفاده از شیرهای سوزنی عدم فیدبک دیداری در مورد مقادیر دقیق فشار بر سیستم است. از آنجا که کل عملکرد شیر در داخل ماشین آلات / لوله کشی صورت می گیرد ، سنجش این امر به شکل دیداری غیرممکن است. مواردی وجود دارد که وسایل اضافی نصب می شوند تا به اپراتورها امکان نظارت بر فشارهایی را که روی یک سیستم اعمال می شود ، بدهند. در سیستم شیرهای سوزنی خودکار، این مسئله کمتر است.